Пошук      Для слабозорих     7:30-18:00

Новини

Єднайся, рідна Україно!Єднайся, Північ, Південь, Захід, Схід!Єднаймось, браття українці!Поки живий вкраїнський рід!

День святого Валентина – це свято не тільки для дорослих. Адже перші почуття любові часто відвідують серця наших малюків ще у дитячому садочку.

Діти старшої групи разом з вихователями посадили міні-городи, де у контейнерах з ґрунтом на підвіконнях ростимуть цибуля, квасоля, пшениця, горох, петрушка, тюльпани,зелена трава та багато інших рослин. Ось так в ігровій формі виховується в дітях працелюбність, дбайливе ставлення до рослин, бажання виростити овочі своїми руками.

В цей день Зима змагається з Весною і хто переможе, той і буде господарювати.

Запальна, весела, надзвичайно емоційна спортивна розвага - "телерепортаж" подарувала вихованцям середньої та старших груп заряд бадьорості під час запальної руханки, цікавих естафет, змагань.

Малювання на снігу – це дуже захоплююче заняття для дошкільників під час прогулянки. Прогулянки на свіжому повітрі корисні для дітей, вихователі приділяють увагу щоб вони були більш захоплюючими, проявивши трохи фантазії і творчості.

Ми всі одна сім'я,
Єдина ми родина –
У кожнім нашім "я"
Часинка України!
Ми всі одна сім'я,
Єдина ми родина –
Мільйони різних "я",
А разом – Україна!

© ЗДО №3 Збараж 2023 | Всі права захищені
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати